Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hundeudstyr

Hundeudstyr

Her i kategorien kan du finde alt muligt forskellige hundeudstyr. Her i kategorien kan du nemt finde udstyr som alle hunde kan bruge, samt kan du finde de mere speciel egnet ting indenfor udstyr til jagthunde. Så lige meget om du har en almindelig hund eller en jagthund, så kan du finde hunde udstyret her.

KategorierViser alle 171 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 171 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om hunde og udstyret

Hunden er kendt for at være menneskets bedste ven, så den skal selvfølgelig derfor også have det bedste af det bedste. Hundefoderet har i mange hjem højeste prioritet og ikke uden grund. Ens hunds gode helbred kommer primært fra det rigtige hundefoder, så derfor har vi hos Korsholm kvalitets hundefoder i fokus. Derudover finder du et stort udvalg af forskelligt hundetilbehør så som hundesnore, hundelegetøj, hundehalsbånd og meget mere.

også være smart at have en hunde GPS, for at have fuldt overblik på sin jagthunds lokation.  

 

Hvis din hun er jagthund eller skal trænes til at blive én, er dummyer perfekte til træningen. På selve jagten kan det også være smart at have en hunde GPS, for at have fuldt overblik på sin jagthunds lokation.

Generelt om vores kategori med hundeudstyr

Her i kategorien finder du som sagt hele vores sortiment indenfor hundeudstyr til både almindelige hunde og til jagthunde. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris, samt har vi en gang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt hundeudstyr tilbud, dette kunne eksempelvis være i forbindelse med Black Friday eller et januarudsalg. Her i kategorien har vi en god blanding af dansk hundeudstyr og internationalt hundeudstyr, så du kan få noget af det bedste udstyr til din hund eller jagthund fra hele verden. Alt det hundeudstyr som du ser her kan købes her på webshoppen, samt kan størstedelen af hunde udstyret også købes i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien har vi mange forskellige former for hundeudstyr, så du nemt kan finde noget, lige meget om du leder efter hundeudstyr til din bil, jagtudstyr til din hund eller noget helt andet. Selvom at vores hundeudstyr er billigt og står til en lavpris, så forhandler vi stadigvæk nogle af de kendte mærker indenfor jagt og hundeudstyr, som f.eks. KW, Niggeloh, Garmin og Turner Richards. Så hvis du leder efter noget fedt hundeudstyr til din hund eller jagthund, så er du kommet til det helt rigtige sted.