Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hjortejagt Udstyr

Viser alle 231 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 231 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du også fascineret af hjortejagt?

 

Et tilbageblik…

Inden for de seneste årtier er der sket en ganske stor fremgang i bestanden af hjorte over hele landet i et sådant omfang, at der nu findes bestande over hele Sjælland, og i Jylland trækker bestande fra både øst- og vestkyst længere og længere ind i landet. Kun på Fyn er kronvildt endnu ikke naturligt forekommende. Ved du for øvrigt, hvordan dåvildtet er blevet en del af den danske fauna? Modsat kronhjorten, der er naturligt hjemhørende i Danmark, så blev dåhjorten faktisk importeret til godser både her i landet, og det meste af Europa, tilbage i 1100-tallet fra regionen i og omkring Tyrkiet. Kronhjortenes tilpasningsevne gjorde dem lette at holde i fangenskab. Så sent som for blot 30 år siden var dåhjortene stadig primært tilknyttet godserne, men efterfølgende har de faktisk formået at sprede sig i et omfang, der gør, at man i dag kan støde på fritstående dåvildt i hele landet.

 

”Brunstperioden for dåhjorte begynder som regel medio oktober og varer til et stykke ind i november. I denne periode søger hjortene mod større lysninger, som fungerer som deres brunstpladser, hvor de kæmper mod hinanden, og hvor dåerne kommer og betragter kampene.”

 

Skal du afsted?

Så vil vi her fra Korsholm ønske dig en rigtig god hjortejagt, og hvad enten du begiver dig afsted på pürsch, anstandsjagt eller jager fra skydetårn eller -stige, så kast lige et blik på denne mail, hvor vi har samlet en masse godt, nærmest uundværligt grej til formålet. Vi har fundet både gode, kendte produkter frem, men også spændende og innovative nyheder som eksempelvis Härkila Moose Hunter serien. Husk også at vi, som altid, står til rådighed med jagtfaglig sparring, gode tips og produktrådgivning – både i butikken, på telefon og mail.