Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Afstandsmåler til jagt og golf

Afstandsmåleren er et genialt måleinstument, som benyttes til at måle større afstande. Afstandsmåleren er meget brugt blandt jægere og golfspillere, til at undgå fejlbedømmelser, og dermed undgå fejl. Korsholm har et stort udvalg af afstandsmålere i høj kvalitet. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge en afstandsmåler. En kvalitets afstandsmåler holder væsentlig længere end billige discout afstandsmåler. Det kan derfor ofte godt betale sig af vælge rigtigt første. Hos Korsholm finder du afstandsmålere fra kendte brands som Hawke, Leica, Tasco og Nikko Stirling. Disse brands er alle kendt for at levere utrolig meget optik til prisen.


Viser alle 11 produkter

per side

Viser alle 11 produkter

per side

Om vores afstandsmåler

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af afstandsmålere som er velegnet til jagt, men også sagtens kan bruges til mange andre aktiviteter, som f.eks en afstandsmåler til golf. Du kan i denne kategori finde en afstandsmåler med laser, som f.eks vores NiteSite afstandsmåler. Vi har flere har flere forskellige slags afstandsmålere, som måler flere forskellige afstand, alt afhængigt af hvad dit behov er, f.eks har vi vores Nikko Stirling 603 som kan måle en afstand op til 1,2 km, så hvis du har brug for en måler der kan afstandsmåle km er dette et godt bud. Vi har også flere afstandsmålere som kan måle på kort afstand, som f.eks Hawke LRF 400 Hunter Afstandsmåler.

 

Om vores kategori med afstandsmålere til jagt

Her i kategorien finder du som sagt et udvalg af afstandsmålere som er velegnet til jagt. Her i kategorien finder du primært nye afstandsmålere, med du kan også være heldig at finde en brugt afstandsmåler til jagt her på siden. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagt afstandsmålere, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt afstandsmåler tilbud. Find en afstandsmåler til din jagt lige her hos Korsholm.