Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Håndkikkerter

Håndkikkert

Korsholm har en lang række af kvalitets håndkikkerter til enhver jæger eller naturentusiast. Du finder bl.a. et stort udvalg af håndkikkerter med standard forstørrelser på 8x, 10x og 12x. Derudover kan du også finde binoculars med indbygget afstandsmåler, hvis du skal vurdere skudafstand eller af ren interesse. Hvis du har et ynglingsmærke, er dette det perfekte sted at lede efter din næste håndkikkert. Vi har nemlig håndkikkerter fra alle de kendte highend brands så som Swarovski, Zeiss, Leica. Du finder også kvalitetsoptik, hvor du får ekstra meget optik for pengene fra brands som Leupold, Hawke og Docter.

 

 

Håndkikkert mærkerViser alle 146 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 146 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om vores kikkerter

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af kikkerter, bl.a. håndkikkerter til jagt, fra de største og mest populære mærker på markedet. F.eks. Swarowski, Zeiss, Leupold m.fl.Vi forhandler et bredt sortiment af kikkerter med indbygget afstandsmåler samt håndkikkerter med helt op til 15X forstørrelse. Vi har både kikkerter til den garvede jæger og til nybegynderen, alle sammen i høj kvalitet og til fornuftige priser. Foruden almindelige håndkikkerter forhandler vi derudover også natkikkerter (night vision) og termiske kikkerter samt afstandsmålere til jagt. Tag et kig på vores store udvalg og find den kikkert der matcher dit behov. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Skjern, hvor vores dygtige medarbejdere kan guide dig til valget af den optimale kikkert til dig.

 

Generelt om vores kategori med håndkikkerter

Her i kategorien finder du udelukkende kun vores udvalg af nye håndkikkerter, så hvis du hellere vil se på brugt optik, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte håndkikkerter. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores håndkikkerter, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt håndkikkert tilbud. Så hvis du leder efter en håndkikkert til jagt, en håndkikkert med afstandsmåler eller en håndkikkert fra et kendt mærker som Zeiss, Swarovski, Steiner eller Nikon, så kan du helt sikkert finde det her. Her i kategorien med håndkikkerter finder du alle vores kikkerter som nemt kan holdes med hånden, men hvis du leder efter en anden form for kikkert har vi f.eks. også kikkertsigte, kikkert på stativ, natkikkert eller noget helt andet. Så uanset hvilken form for kikkert du leder efter, så kan du finde den her hos Korsholm. En håndkikkert eller bare generelt en kikkert til jagt eller observation kan være en stor hjælp i rigtig mange situationer, om du så er på jagt efter et specielt slags dyr eller bare gerne vil se og observere det vilde dyreliv om det enten er i luften, på land eller i bjergene. En kikkert er godt til både at observere vildtet, men også til at danne et overblik over terrænet.