Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Håndkikkerter

Håndkikkert

Korsholm har en lang række af kvalitets håndkikkerter til enhver jæger eller naturentusiast. Du finder bl.a. et stort udvalg af håndkikkerter med standard forstørrelser på 8x, 10x og 12x. Derudover kan du også finde binoculars med indbygget afstandsmåler, hvis du skal vurdere skudafstand eller af ren interesse. Hvis du har et ynglingsmærke, er dette det perfekte sted at lede efter din næste håndkikkert. Vi har nemlig håndkikkerter fra alle de kendte highend brands så som Swarovski, Zeiss, Leica. Du finder også kvalitetsoptik, hvor du får ekstra meget optik for pengene fra brands som Leupold, Hawke og Docter.

 

 

Håndkikkert mærkerViser alle 144 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Viser alle 144 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Optik på farten også i ferien – fordi naturen fortjener at blive set tæt på …

Vil du gerne se godt ud når som helst?

Det vi mener er – et skarpt udsyn i den lette vægtklasse er et ”must have” på farten. Du kan være sikker på at få en ekstra dimension med høj detaljegrad på dine naturoplevelser, hvis du anskaffer dig en håndkikkert, der er let at medbringe hvor som helst når som helst. Ved køb af eksempelvis en kikkert i Hawke Enducance ED-serien får du skarp optik til en skarp pris og desuden med en vægt på ganske få gram, der gør, du slet ikke mærker, du har den med på farten. Den vil derfor helt sikkert blive fast inventar på dine ferier og udflugter fremover. Husk også at købe optikrens og linsepen, så det skarpe udsyn holder ved. Et andet bud på en god kvalitetshåndkikkert er Nikon Prostaff 7S 8x30, der er både vand- og dugtæt og nu fås med et optimeret greb, som sikrer bedre håndtering i al slags vejr.

 

Fan af imponerende god optik?

Så bør du investere i en kikkert fra Swarovski. Vi har i denne mail medtaget Swarovski CL Pocket 8x25 og Swarovski CL Companion 8x30. Begge præsterer en optisk kvalitet, der er helt enestående og har desuden en fantastisk betjeningskomfort. Optik, der tilfredsstiller den kræsne kender. Se vores komplette optiksortiment i butikken i Skjern eller på korsholm.dk.

Om vores kikkerter

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af kikkerter, bl.a. håndkikkerter til jagt, fra de største og mest populære mærker på markedet. F.eks. Swarowski, Zeiss, Leupold m.fl.Vi forhandler et bredt sortiment af kikkerter med indbygget afstandsmåler samt håndkikkerter med helt op til 15X forstørrelse. Vi har både kikkerter til den garvede jæger og til nybegynderen, alle sammen i høj kvalitet og til fornuftige priser. Foruden almindelige håndkikkerter forhandler vi derudover også natkikkerter (night vision) og termiske kikkerter samt afstandsmålere til jagt. Tag et kig på vores store udvalg og find den kikkert der matcher dit behov. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Skjern, hvor vores dygtige medarbejdere kan guide dig til valget af den optimale kikkert til dig.

 

Generelt om vores kategori med håndkikkerter

Her i kategorien finder du udelukkende kun vores udvalg af nye håndkikkerter, så hvis du hellere vil se på brugt optik, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte håndkikkerter. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores håndkikkerter, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt håndkikkert tilbud. Så hvis du leder efter en håndkikkert til jagt, en håndkikkert med afstandsmåler eller en håndkikkert fra et kendt mærker som Zeiss, Swarovski, Steiner eller Nikon, så kan du helt sikkert finde det her. Her i kategorien med håndkikkerter finder du alle vores kikkerter som nemt kan holdes med hånden, men hvis du leder efter en anden form for kikkert har vi f.eks. også kikkertsigte, kikkert på stativ, natkikkert eller noget helt andet. Så uanset hvilken form for kikkert du leder efter, så kan du finde den her hos Korsholm. En håndkikkert eller bare generelt en kikkert til jagt eller observation kan være en stor hjælp i rigtig mange situationer, om du så er på jagt efter et specielt slags dyr eller bare gerne vil se og observere det vilde dyreliv om det enten er i luften, på land eller i bjergene. En kikkert er godt til både at observere vildtet, men også til at danne et overblik over terrænet.