Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Bipods

Bipods

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af bipods. Her hos korsholm forhandler vi mange kendte mærker indenfor jagt, samt indenfor bipod produktion som f.eks Harris, Hawke og Hatsan. Find din næste bipod lige her hos Korsholm.

Viser alle 15 produkter

per side

Viser alle 15 produkter

per side

Om Bipods

En bipod er et lille stativ som kan monteres på et våben. En bipod har to støtteben som give ekstra stabilitet for våbnet, samt giver den oftest mulighed for at bevæge våbnet i en kontrolleret bevægelse af op og ned eller fra side til side.

 

Generelt om vores kategori med bipods

Her i kategorien kan du se hele vores online udvalg af bipods, som du kan købe her på webshoppen, eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her i kategorien kan du med god sikkerhed finde en bipod til riffel eller en bipod til luftgevær, alt efter dit behov. Mange gode og seriøse skytter anvender og bruger bipods eller støtteben, for at opnå mest mulig præcision i skuddet. Her i kategorien kan du finde mange gode solide og letvægts bipods til din jagt. Så hvis du har brug for en ekstra støttefoid, så find din næste bipod lige her hos Korsholm.