Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Rensegrej til våben

Rensegrej til våben har en stor indflydelse på holdbarheden af dit produkt. Invester i rensegrej til våben i dag, og undgå at skulle investere i nye våben i utide. Du er velkommen til at tage et kig i vores sortiment, hvor vi kan tilbyde mærker som: Fluna Tec, CCL og M-Pro 7.

Viser alle 65 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 65 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Rensegrej til våben


Hvorfor er rensegrej til våben vigtig

Rensegrej til våben er yderst vigtig, hvis man vil give sit produkt optimale muligheder for en forlænget holdbarhed. Hvis du investerer i dine våben nu med rensegrej til våben, ville du kunne vente med at skulle investere i et nyt våben. Udover rensegrej til våben forhandler vi også rensegrej til optik, da man har ringe nytte af en kikkert, hvis man ikke kan kigge ud af den.


Hvad er rensegrej til våben

Rensegrej til våben kan groft opdeles i to kategorier: rensende og plejende. Det rensende rensegrej til våben, fungerer som et grundlæggende fundament for det plejende grej til våben. Det rensende rensegrej til våben fjerner skidt og smuds, og giver dig fornemmelsen af et frisk nyt våben. Det plejende rensegrej til våben kan med fordel anvendes efter det rensende rensegrej til våben. Det plejende rensegrej til våben giver dit våbens elementer plejning og næring og kan bl.a. medvirke at de holder sig i længere tid, grundet mindsket friktion og generelt vedligeholdte materialer.


Vores udvalg af rensegrej til våben

Hos Korsholm har vi et stort udvalg af rensegrej til våben, som du nemt kan skræddersy til dig og dit våbens behov. Vi kan tilbyde et sortiment af rensegrej til våben, som bl.a. inkluderer Guntex´s rensesæt. Vi kan tilbyde dig frie tilpasningsbehov ift. rensegrej til våben, da du både kan finde  allerede bestemte sæt af rensegrej til våben og individuelle elementer af rensegrej til våben, hvor du frit kan sammenstykke dit eget sæt af rensegrej til våben. Generelt kan vi tilbyde rensegrej til våben fra mærker som: Fluna Tec, CCL og M-Pro 7


Hvordan anvender man rensegrej til våben

Anvendelsen af rensegrej til våben kommer an på det enkelte produkt af rensegrej til våben samt våbnet eller kikkerten, hvilket man vil kunne læse mere om under de specifikke produkter. Generelt ville det dog være en god idé før anvendelsen at tørre våbnet eller kikkerten af med en mikrofiberklud for at fjerne støv og andet snavs, dog skal du forholde dig til dit specifikke produkt.


Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte rensegrej til våben, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.