Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Jens Bursell - Geddefeber

Varenr.: 897-JB

Med Geddefeber får du al den information og viden, der skal til for at realisere dine drømme om et godt geddefiskeri – og forhåbentlig vil den også blive din inspiration og en smutvej til den helt store drømmegedde.

Vanlig pris: NOK 573,00

Special Price NOK 428,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Geddefiskeriet er virkelig blomstret op i disse år, og har udviklet sig fra små beskrivelser i fiskemagasiner til store tv-udsendelser og turneringer. En opblomstring som virkelig er omfangsrig, men stadig mangler den fulde pakke.

Denne massive tilgang i geddefiskeriet har dog aldrig affødt hverken biologiske og tekniske innovative formuleringer i bogform omkring geddefiskeriet INDTIL NU!

Jens Brusell har nu udgivet en særdeles spændende og informativ bog, som afdækker enhver krinkelkrog af geddefiskeriet. Bogens omfang er enorm, og der er i særdeleshed mulighed for, at lære nye teknikker og tricks, som skal forbedre dit fiskeri til et nyt niveau.

Bogens omfang spænder lige fra bådfiskeri til agnfiskeriet, til gedde på flue og til isfiskeriet efter de skarptandede i de kolde måneder.

Bogen er også præget af andre eksperters udsagn, hvor personer som Thies Kragh, Rasmus Ovesen, Søren Beck og Henrik Olsson giver deres eget besyv med omkring deres eget elskede fiskeri og dermed har man 376 siders geddeguf  - alt sammen pakket ind i flotte billeder og gode tekster.

Bog: Hardbag

Sider: 376

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...