Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Kamasan B270

Varenr.: 854-1050


Kamasan B270 er en superfin dobbeltkrog som anvendes til både ørred- og laksefiskeri. Med 2 kroge som tyngdepunkt får du en flue som bevæger sig meget stabilt i vandet. B270 er en klassisk krog til strømvand, men er i de senere sæsoner blevet rigtig populær til kystfiskeriet herhjemme.


Kamasan er en af de absolut førende producenter af højkvalitetskroge og er fremstillet af det bedste Japanske kulstofstål. Krogene gennemgår test og kontroller, så vi fiskere får så høj  og jævn en kvalitet så muligtKrogene er kemisk skærpet så de er super skarpe. Krogene er desuden dobbeltbruneret for god holdbarhed. B270 findes fra størrelse 6-12. 


Der er 10 stk. pr. æske NOK 85,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Trout double - extra strong

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.