Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Ladeboken 8. Udgave

Varenr.: 995857
NOK 847,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

8. Udgave er "Hjemmeladerens Bibel"

 

Ladebogen er unik i skandinavisk sammenhæng, og er uden tvivl den mest alsidige bog om hjemmeladning. Ladebogen er fra den første udgave til den 8. skrevet af ledende våbenspecialister og mest erfarende våbenladere.

 

I denne udgave har Jørund Lien, Norges eneste professionelle våben- og ammunitionstester, foretaget en bred opdatering. I ladebogen findes spændene historik, samt ladedata fra 115 riffelpatroner og 27 pistolpattroner. Bogen giver en grundig forståelse af hjemmeladning, med gennemgang af bl.a. sikkerhed, valg af udstyr, vurdering af tryk, ladning af riffel- og pistolpatroner, patroner til konkurrenceskydning og jagtpatroner. Derudover er der opdaterede kapitler om sammenhængen mellempibelængde og udgangshastighed, det nyeste indenfor lyddæmpere mm.. Ladenbogen 8. Udgave er et 'must' for jægere, skytter og hjemmladere.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.