Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Lamson Liquid model 4

Varenr.: 802-4222

Lækkert og let højspolehjul med 2 ekstraspoler. Model 4 er til laksefiskeri og passer fin til stænger i 13'-14'

Vanlig pris: NOK 2 826,00

Special Price NOK 1 978,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Lamson Liquid Fluehjul

Liquid er et støbt aluminumshjul og et rigtig godt alternativ til de dyrere hjul som er drejet i aluminium. Da Waterworks-Lamson skabte "Liquid" fokuserede de udelukkende på de dyder og fordele som en støbeproces kan tilbyde. Rent strukturelt kan man lave fine støbedetaljer som ikke er muligt med CNC fræsning. Selve støbeprocessen laves ikke i USA.  Dog er komponenterne til bremsesystemet CNC-fræset i USA. Liquid hjulene er samlet og testet i Boise sammen med de andre Waterworks og Lamson hjul.

Nyd det bedste af alle verdener, herunder de bedste fra Idaho, USA. Med "Color Sleeves" kan du tilføre Liquid hjulet en fræk farve. Disse farve-anodiserede cylinderinge passer præcist ud over bremsehuset og de er meget nemme at skifte. Vælg mellem tre farver: brændt orange, koral blå og salsa grøn.

Diameter: 11,8 cm

Vægt:  229 gram

Lineklasse: # 9-10

Linekapacitet: WF10 + 225 meter 30 lb backing

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.