Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Loop Opti Strike

Varenr.: 802-loop-469
NOK 6 709,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

OPTI SERIES

De stilfulde Opti hjul kommer i en bred vifte af størrelser, der hver er optimeret til specifikke typer af fiskeri. 

CREEK og DRYFLY, med en silkeblød bremse, der håndterer det tyndeste forfangRUNNER, som er bygget på de samme principper som sin storebror SPEEDRUNNER, er det oplagte valg for lette tohåndsstænger eller lidt tungere enhåndsstængerSTRIKE dukker op med det bedste fra to verdener: kompakt som Runner, men med en kapacitet som på et tungt tohåndshjul. En kommende favorit til det tunge enhåndsfiskeri og tohåndsfiskeri. SPEEDRUNNER har en indsat håndtag og ekstra diameter for "speedsters"MEGALOOP leveres med dobbelte bremseplader og en super robust konstruktion, for at kunne tackle rigtig store fisk. Kongen i serien er OPTI BIG. Med et helt enorm  bremsesystem, den er designet til at stoppe hvad som helt. 

Loop Opti Strike

Lineklasse: 8-10

Linekapacitet:  WF 8 +215 meter 30 lbs

Vægt: 273 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.