Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nextcast SalarFinder40 Line

Varenr.: 950sfinder
NOK 861,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Salarfinder40  -  En velkastende nyhed! 

– en alsidig serie som dækker det skandinaviske laksefiskeri rigtig fint. Linerne er lidt længere end Zone linerne Linerne leveres i 5 forskellige densiteter.

Nextcast har med deres “Funnel” tapering formået at lave nogle liner som svæver smukt som et spyd, der aldrig vil lande igen og lander samtidig som en fjer. Linernes primære tyngde/vægt ligger i den bagerste tredjedel. Dette, kombineret med en lang fronttapering gør, at stangen spændes let op og en masse energi afleveres i linen i fremkastet. Linerne skal alle monteres med en 10 – 15 fods polyleader, men så sker der også mirakler.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...