Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nikon Laserforce 10x42

Varenr.: Nikon-Laserforce-10x42
Nikon Laserforce 10x42 er en super smart kikkert fra Nikon som tager det bedste fra klassiske hånkikkerter, og kombinere dem med en afstandsmåler.
NOK 14 132,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Hvis du tager kombinationen af Nikons kvalitets håndkikkerter og den ekstreme hastighed og langdistance teknologi fra en 1900-yard laser, så har du Nikon nye LaserForce. Et simpelt optisk produkt for seriøse jægere som både er afhængig af deres håndkikkert til at spottet dyr på lang afstand, samt bruge deres afstandsmåler for at finde den præcise afstand inden de skyder. Nikon Laserforce er udstyret med ED (Extra-low Dispersion) glas og Nikons ID teknologi.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.