Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nordic Heat Tynde handsker m/ varme

Varenr.: 969-ndhH
Nordic Heat handsker er tynde handsker med elektrisk varme.
NOK 2 396,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Tynde handsker med varme

Glove Liner, batteriopvarmede handsker kan bruges som eneste handske eller under arbejdshandsker. Giver op til fem timers behagelig varme helt ud i fingerspidserne og med smartphone kompatibel pegefingere.

 

Tynde handsker med varme og touch screen funktion – holder kulden væk og giver mulighed for at betjene din smartphone uden at tage handskerne af. Glove Liner fra Nordic Heat er fremstillet i et strækbar polyspandex stof, der er tyndt nok til, at du kan bruge dem under vanter, handsker eller luffer. Varmen fordeles ud i hele hånden via tynde varmetråde placeret langs siden af alle fingrene og hånden. Vind- og vandafvisende på oversiden af håndryggen. Glæd dig over mere end fem timers behagelig varme ud i yderste fingerspids.

 

Komfort til de kolde måneder

Tænd for varmen i handskerne, når fingrene begynder at blive kolde og stive, hvis du for eksempel er ude at trille med barnevognen, står på ski eller arbejder. De tynde handsker med indbygget varme bliver nærmest uundværlige i årets kolde perioder.

 

Stor bevægelsesfrihed

De tynde varmehandsker er fremstillet i et strækbart poly-spandex stof med indvævede varmeførende kulfibertråde, der er så fine, at du ikke bemærker dem – kun effekten – og er sikret fuld bevægelsesfrihed i alle fingre. Gribefladerne er udstyret med silikonedupper, som giver et godt greb, og oversiden af handsken er lavet i softshell-materiale, som gør handsken 100% vind- og vandafvisende på denne side.
Selv under ekstreme vejrforhold og i meget stærk kulde kan du derfor holde dine hænder dejligt varme. Du aktiverer og regulerer temperaturen med enkelt tryk på kontrolknappen ved håndleddet.

 

En opladning giver over fem timers varme

Varmen produceres af det lille medfølgende batteri, som placeres i en specialsyet lomme ved vristen, hvor det ikke generer dine aktiviteter. Batteriet varmer de ultrafine kulfibertråde op, der er omhyggeligt placeret i handsken langs fingrene og på oversiden af håndryggen. 
Du er sikret en behagelig temperatur i varmehandskerne i over fem timer på en enkelt opladning af de medfølgende lithium-ion-batterier, når du vælger det lave temperaturniveau.

 

Touch screen kompatibel

Når vinden er bidende kold, og kulden rigtig har fat, er det ikke altid så sjovt at blive nødt til at tage handsken af, hvis du har brug for at tale i telefon. Derfor har Nordic Heat designet de tynde varmehandsker med skind på det yderste led af handskens pegefingre, så du har mulighed for at betjene din smartphone uden først at tage handsken af.

 

Praktiske og smarte løsninger

Varmehandskerne er en del af en tøjserie fra Nordic Heat, som har specialiseret sig i at udvikle batteriopvarmet beklædning. Standarden på alle dele i serien skal leve op til de høje krav, som friluftsfolk, håndværkere og sportsfolk altid forventer af deres udstyr, når de skal præstere.

Derfor har Nordic Heat et stort og konstant fokus på at udstyre handsker, veste og såler med indbygget varme med nye detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig komfort og bevægelsesfrihed i varmetøjet. Nordic Heat lytter og lærer af kundernes tilbagemeldinger for hele tiden at udvikle nye løsninger, der kan gøre batteriopvarme tøj endnu bedre. Det gælder i alt fra batteriets placering, over pasform til materialevalg, så varmetøjet ikke blot er varmt og praktisk, men også klassisk og smart.

 

Vaskes ved 30 grader

Både handsker, varmevest og undertøj kan vaskes ved 30 grader – men husk at fjerne batteriet først. Skulle du blive gennemblødt af regn, eller falder du i vandet, kan batteriet dog sagtens klare det.

 

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

I Nordic Heat er vi i den grad optaget af din sikkerhed. Vi tester derfor løbende vores produkter, så de til hver en tid lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

 

Xtreme Comfort Technology

Med Xtreme Comfort Technology har vi elimineret den voluminøse isolering, som hæmmer mobiliteten, og erstattet den med fine mikrofibre, som giver større bevægelsesfrihed.

Befri dig selv fra vinterens kølige greb med Nordic Heats batteriopvarmede handsker: 

Glove Liner kan bruges som eneste handske eller som inderhandsker under vinterhandsker eller arbejdshandsker. Tre varmeindstillinger.

 

  • ARBEJDE – Batteriopvarmede handsker giver timevis af varme, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.
  • RIDNING – Handsker, såle eller vest med indbygget varme til rideture på en kølig dag.
  • SKI – Ingen grund til lange pauser på pisterne for at få varmen tilbage i de kolde hænder. Batteriopvarmede handsker holder dig varm til fingerspidserne.

   

 

XS/S

S/M

M/L

L/XL

XL/2XL

2XL/3XL

Tommelfinger

6,4cm

6,7cm

7cm

7,3cm

7,6cm

7,9cm

Pegefinger

10,2cm

10,6cm

11cm

11,4cm

11.8cm

12,2cm

Langfinger

7,5cm

7,8cm

8,1cm

8,4cm

8,7cm

9cm

Ringfinger

6,5cm

6,8cm

7,1cm

7,4cm

7,7cm

8cm

Lillefinger

5,5cm

5,8cm

6,1cm

6,4cm

6,7cm

7cm

Håndflade

9cm

9,4cm

9,8cm

10,2cm

10,6cm

11cm

Samlet længde

26,6cm

27,3cm

28cm

28,7cm

29,4cm

30,1cm

Manchet

11,2cm

11,6cm

12cm

12,4cm

12,8cm

13,2cm

Batterilomme

11cm

11cm

11cm

11cm

11cm

11cm

Velcro rem

6,5X3cm

6,5X3cm

6,5X3cm

6,5X3cm

6,5X3cm

6,5X3cm

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.