Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Korsholm jagt – godt grej gennem generationer

 

 Kender du allerede Korsholm, kan du springe direkte til webshoppen og finde dine jagtprodukter her ... 

 webshop knap

Korsholm Jagt


Alle medarbejdere i Korsholms jagtafdeling er erfarne jægere og outdoor entusiaster med mange års anciennitet ...

Hver især med forskellige specialområder, for at kunne give dig en god og professionel rådgivning. Det betyder, at vi ud fra dine behov kan komme med gode råd og forslag til netop det udstyr, der passer dig. Korsholm fører markedets anerkendte våbenmærker som: StrasserSauer, TikkaBlaserWinchester og Carl Gustaf for blot at nævne nogle.

I alle tilfælde er der tale om kvalitetsvåben, og derfor tilbyder vi naturligvis 2 års garanti på såvel nye som brugte våben. Derudover tilbyder vi vore kunder mulighed for at forlænge garantien op til 5 år ved at indgive våbnet til garantieftersyn efter 2 år og igen efter 4 år.

For at vi kan stå inde for produktet, og som en sikkerhed for dig, efterses alle brugte våben inden de forlader forretningen. Som en yderligere service tilbyder Korsholm ved køb af våben en evt. tilretning af skæftet uden beregning, da dette er afgørende for din træfsikkerhed. Derudover indskydes alle riflede våben, der købes hos os, på vores indskydningsbane i kælderen – så kan du være sikker på, at dit gevær er i træfsikker stand, inden vi overlader det til videre brug. Hos Korsholm har vi mere end 100 års erfaring i vedligehold, reparation og tilpasning af våben. Alle vore bøssemagere sætter en ære i at servicere den enkelte kunde også med råd og vejledning.

Som noget helt unikt tilbyder Korsholm dig muligheden for, under kyndig vejledning af vores dygtige instruktører, at skyde med din riffel i Korsholm Skydearena. Her får du mulighed for at øve forskellige typer jagt afviklet med den nyeste HD-teknik, så du har de bedst mulige forudsætninger for en succesfuld jagt i fuld fortrolighed med din riffel. Besøg vores skydearena med nyt og topmoderne filmudstyr. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor indendørs skydebiograf med skarpe skud i både store og små kalibre. Du kan læse mere om Korsholms unikke skydearena samt se priser og booke tid her.


Udover våben tilbyder vi et stort sortiment og udvalg af: Optik, beklædning, fodtøj, jagtudstyr, ammunition, genladning, våbenskabe og outdoor m.fl. 

Du finder vores store online sortiment lige her! 

  •   Kontakt vores jagt- og outdoor entusiaster direkte på dette nummer: +45 9680 2021
  •   Eller send en mail ved at benytte vores kontaktformular her, eller på kundeservice@korsholm.dk