Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Outdoor fodtøj

Outdoor fodtøj

 

Her finder du hele vores samlet kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Her kan du bla. finde det bedste outdoor fodtøj fra jagt og fiskeri, samt mange forskellige typer outdoor fodtøj som passer til stort set alt slags udendørsaktiviteter. Køb dit outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.

 

Kategorier


Viser alle 279 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 279 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

*Husk at vi også har et stort udvalg af jagtfodtøj og fiskestøvler.

Hvilken slags outdoor fodtøj?

Lige meget hvilken form for for outdoor fodtøj du er på udkig efter, så er der nogle helt basale ting som går igen, ved alt det man kan kalde godt outdoor fodtøj, om det så bare er til almindelig fritidsbrug, som at gå en tur med hunden i skoven, eller de mere hardcore vandring og trekking ture. Fælles for outdoor fodtøj er nemlig at kvaliteten og funktionaliteten skal være i top. Dette vil sige at det gode outdoor fodtøj selvfølgelig har en god og slidstærk bund, som giver et godt greb om underlaget, så du kan stå fast og at der er god støtte ved hælen og ved anklen, som beskytter dig i de skæve yderstilling, og hjælper med din balance. Ved at vælge det rigtige outdoor fodtøj, passer du bedst muligt på dine, fødder, knæ og led.

 

Om vores outdoor fodtøj

Her i kategorien kan du som sagt finde et stort udvalg af outdoor fodtøj, som selvsagt er perfekte til udendørs aktiviteter. Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for outdoor fodtøj, så du nemt kan finde noget som passer til dig, uanset din smag eller præferencer. Her i kategorien med outdoor fodtøj finder du både fodtøj med en høj kant og med lav kant, store og små sko, flere forskellige slags støvler, som egner sig til flere forskellige slags terrain. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores outdoor fodtøj, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt outdoor fodtøj til, dette kunne eksempelvis være i forbindelse med Black Friday eller til jul. Uanset hvilken type outdoor fodtøj, som du er på udkig efter, så kan du finde det her i denne kategori.

 

Find outdoor fodtøj til alt slags vejr

Uanset vejrforholdene, så har vi skoen til dig. Her i kategorien kan du nemlig finde outdoor fodtøj til når solen skinner eller om regnen står ned i stænger. Vi har kvalitets outdoor fodtøj til enhver lejlighed, så du bedst muligt kan færdes og nyde naturen omkring dig. Det rigtige fodtøj gør så gældende lige meget hvor du foretrækker at bevæge og gå på oplevelse henne. Derfor kan du her under vores kategori med outdoor fodtøj finde mange forskellige former for outdoor sko.

 

Vandresko

Her under vores udvalg af outdoor fodtøj, finder du også vores kategori med vandresko. Vandresko kommer i mange forskellige variationer, om det så er nogle gode allround modeller til dine vandreture, samt hverdag og fritid. Vandresko har ofte et lavt skaft og er forholdsvis lette, for at sikre den bedste komfort under din vandretur. Desuden kommer flere vandresko med funktioner som øget åndbarhed, vandresistens, samt ekstra stærke og slidstærke materialer.

 

Vandrestøvler

Vandrestøvler har lidt med højde på det man kalder skaftet, og er derfor perfekte til lidt mere tæt terrain, hvor man mere skal beskytte sine fødder fra f.eks at vride om. Vandrestøvler passer godt til fjelde og bjerge, hvor terrænet er mere kuperet, og det høje skæftets støtte virkelig kan mærkes. Vandrestøvler er som regelt et lidt tungere stykke outdoor fodtøj, end eksempelvis vandresko, hvilket også gør dem mere robuste.

 

Vandresandaler

Indenfor outdoor fodtøj, findes der også vandresandaler. Indenfor sandaler kan der være rimelig stor forskel på sandalens udformning, alt efter formålet, f.eks de vandresandaler som er lavet til de meget lange ture være lidt mere lukket og støttende end de mere velkendte mode sandaler. Vandresandaler har som regel en god pasform og er perfekte til de varme dage, og der hvor terrænet tillader det, som f.eks meget lige og ukompliceret vej.

 

Gummistøvler

Gummistøvler bliver mere og mere populært, og er kommet meget langt fra blot at være et stykke outdoor fodtøj, som giver dig beskyttelse mod regn, vandpytter og andet vådt tarian. Udover at gummistøvler er blevet smarte og moderne, og derfor byder på mere og mere spændende design, så bliver de nyere gummistøvler også lavet i en blødere gummi, som giver en øget komfort og bevægelse. Vores outdoor gummistøvler byder på mange flotte farver og mønstre som du kan vælge imellem.

 

Vinterstøvler

Her finder du lidt selvsagt outdoor fodtøj som er perfekt til vinteren. Her finder du støvler som kan hjælpe dig med at holde varmen i tæerne selv i de helt kolde temperaturer, samt flere funktioner som vil hjælpe dig med den bedste komfort om vinteren.

 

Trekkingstøvler og trekking sko

Dette er selvfølgelig støvler og sko som er perfekte til trekking. Hvis du vil have en succesfuld trekking tur, så er det helt rigtige trekking fodtøj, klart en god investering. Eller måske et par trekkingsandaler, hvis du vil trekke i varmere temperaturer.

 

Generelt om vores outdoor fodtøj

Som sagt finder du i denne kategori et kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Blandt dette store sortiment af outdoor fodtøj, finder du også nogle af de allerbedste outdoor brands indenfor outdoor fodtøj, f.eks kan du i denne kategori finde et stort udvalg af Ecco, Trespass, Härkila og mange flere. Find din næste outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.