Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vandresko Dame

Her ses vores udvalg af vandresko til dame. Hvis du har planer om en god og lang vandretur, så er det rigtige fodtøj essentielt, og derfor er det vigtigt med et par gode vandresko. Så hvis du er til outdoor, og du leder efter nogle vandresko til dame så er du kommet til det helt rigtige sted.


Viser alle 68 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 68 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Gode vandresko til damer

Gode dame vandresko er essentielle for en god oplevelse. Uanset om du skal begå dig i storbyens gader eller i fjeldene i Norge, så ville en dame vandresko være et must. Dame vandresko kan bruges i mange sammenhænge og du får her en universel sko, som blender ind i forskellige omgivelser. Dame vandresko er en favorit blandt mange frilufts nydere. Som modsætning til andre sko har dame vandresko en forholdsvis stiv sål, som for mange kan føles uvant. Dette er blot et spørgsmål om tilvænning og til slut på dagen vil dine fødder takke dig.

 

Komfort

I en dame vandresko er komforten i fokus, hvorved du vil få en god oplevelse. Dame vandresko går ind og støtter den feminine fodform, så fødderne får optimale betingelser og kan holde til mere aktivitet i længere perioder. Vi har lækre vandresko fra bl.a. ECCO og Salomon, som hver har udviklet deres egne teknologier, som sikrer dig en lækker og spændstig dame vandresko. Derudover er det vigtigt, at du som køber, får valgt dame vandresko som passer præcist til dig og dine behov. Udgangspunktet er at din hæl ikke må glide for meget op og ned ved gang og der skal være cirka en fingerbreddes plads fra dine tær og ud til sko-væggen. Hvis du vil være helt sikker på at dine dame vandresko passer, skal du gå ned af en let nedadgående strækning og derved sikre dig at skoen ikke er ubekvem.

 

Vandre eller trekkingsko?

En del af søgningen på de rette dame vandresko er at afstemme dine behov. Dame vandresko er kraftige og lidt tungere i deres udformning og er derfor ideelle til de ture, hvor du har en del oppakning med, hvis du derimod ikke har megen oppakning med vil trekkingsko passe perfekt til din udflugt. 

 

Sko, støvle eller sandal

Skal du vælge en sko, støvle eller sandal? Det spørger mange vandrer sig selv - og svaret er, at det kommer an på dine behov. Vi vil forsøge at gøre dit valg lidt lettere.

Du skal vælge en vandresandal hvis:

Du går i varmere temperaturer hvor du har brug for åndbare sko, fordele ved en vandresandal er at de også tørre hurtigt efter de er blevet våde. Ulemper kan dog være at foden ikke er beskyttet mod vegetation, derfor er det mest oplagt at bruge vandresandaler på veletablerede stier.

Du skal vælge en vandresko hvis:

Du søger mere beskyttelse mod vegetation end hvad vandresandaler tilbyder. Men har dog ikke den ankelstøtte som man ser hos vandrestøvler, derfor er vandresko bedst egnede til lunt og tørt vejr i varieret terræn dog uden, at det er alt for ujævnt. Derudover kan man med fordel tage let oppakning med.

Du skal vælge vandrestøvler hvis:

Du går i køligt til tider vådt vejr med tung oppakning på ujævnt terræn.

 

Undgå vabler

Vi hos Korsholm har gode erfaringer med en teknik, hvor ved man ikke behøves at gå sine dame vandresko til. Metoden går ud på at man gør sine dame vandresko våde og dernæst tager dem på. Derved tørrer skoen omkring din fod og tilpasser sig da fodens udformning. Så hvis du mangler noget at lave en søndag formiddag, kan du med fordel gå rundt i et par våde dame vandresko selvom det måske kan lyde lidt ubekvemt, så har vi hos Korsholm haft gode erfaringer med denne metode.

 

Vedligeholdelse af dame vandresko

Til vedligeholdelse af dame vandresko anbefaler vi at du rengøre dem efter hver vandretur. Vedligeholdelse er en vigtig faktor i forhold til dine dame vandreskos levetid. Hvis dine dame vandresko består af syntetiske vil en smudsafvisende spray med fordel kunne bruges.

 

Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets dame vandresko fra bl.a. ECCO og Salomon, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis den vandresko der passer til dig og dine behov. 

 

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame vandrestøvle, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.