100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Zip-off bukser

Den ideelle buks, når morgenluften er kølig, men solen bringer varme op af dagen.
Med zip-off bukser kan du hurtigt og nemt skifte fra bukser til shorts - og tilbage igen, når aftenkulden kommer snigende.

Zip-off bukser

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af zip-off bukser til dame. Alle disse zip-off bukser til dame er helt veloplagte at bruge til en lang række outdoor aktiviteter. Det at f.eks kunne lyne bene af, kan i flere situationer gøre din outdoor oplevelse mere komfortabel. Køb zip-off bukser til dame her.

Det er sommer, og du er ved at gøre klar til din dagstur. Du står i det klassiske dilemma. Det er for kold om morgenen til shorts, men du ved det bliver meget varmere i løbet af dagen. Hvad vælger man, shorts eller lange bukser? Vi anbefaler et par zip-off bukser. På den måde kan du på få sekunder skifte fra bukser til shorts, når det bliver for varmt og tilbage igen uden at pakke ekstra. Her på siden finder du zip-off bukser i alle prisklasser og fra de populære brands Fjällräven og Trespass. 

Outdoor Zip-off Bukser

Bukser med Zip-off giver muligheden for at lyne sine bukseben af, og dermed skifte fra bukser til shorts på få sekunder. Det er en fantastisk måde at helgardere sig, når man bevæger sig udendørs i de varme måneder. Funktionen er genial til to forskellige formål.

Det er for varmt

Den første og mest åbenlyse er selvfølgelig i situationer, hvor det er for varmt at gå i lange bukser. Til dette er Zip-off bukser er specielt gode i Danmark, hvor temperaturene ofte ligger lige omkring shorts-temperatur. Det er f.eks. for koldt at have shorts på om formiddagen, men op ad dagen bliver det perfekt vejr til shorts.

Solen brænder

Når der er sommer og vi runder de 25 grader, er UV tallet højt. Har man ikke solcreme på benene, vælger mange at lyne sine bukseben på igen, så man undgår at blive solbrændt.

Typer af zip-off bukser

Zip-off bukser er ikke en type outdoor bukser i sig selv, men derimod en egenskab. Derfor finder du også forskellige type bukser, som alle har denne egenskab til fælles.

Trekking bukser zip-off

Der findes rigtig mange trekking bukser med zip off funktionen. Er man ude at gå i højt tempo, kan det være nødvendigt at nedkøle sig. En effektiv måde at nedkøle sig på uden at stoppe op, er ved at skifte fra lange bukser til shorts.

Vandrebukser zip-off

Ligesom ved trekking ses det ofte med zip-off ofte på vandrebukser. Er man ude at vandre en tidlig sommermorgen, er det sjældent varmt nok til at gå i shorts, selvom man ved det bliver varmere i løbet af dagen. Der er det rart at kunne skifte til shorts hurtigt og effektivt.

Zip-off bukser tilbud

Hos Korsholm finder du ofte gode tilbud, og mere specifikt kan du nogle gang finde tilbud på zip off bukser. Vil du være sikker på ikke at gå glip at disse tilbud, så sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev samt jævnligt at kigge med på vores webshop. På den måde er du sikrer du dig ikke at gå glip at næste gang vi har zip off bukser på tilbud.

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af zip-off bukser til herre. Alle disse zip-off bukser til herre er helt veloplagte at bruge til en lang række outdoor aktiviteter. Det at f.eks kunne lyne bene af, kan i flere situationer gøre din outdoor oplevelse mere komfortabel. Køb zip-off bukser til herre her.