Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Rygsække Herre

Her i kategorien finder du hele vores sortiment af herre rygsække. Du finder her populære mærker som Tresspass , Patagonia og Fjällräven. Så hvis du er på udkig efter den helt rette herrerygsæk til dit næste store eventyr, så er du kommet til det helt rette sted.


Viser alle 100 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 100 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvilken rygsæk skal jeg vælge?

Der findes et utal af forskellige herre rygsække, og hvilken en netop du skal vælge, kommer an på hvad du skal bruge den til. Det kan virke uoverskueligt, men læs videre nedenunder for at blive klog på de forskellige typer af rygsække til mænd der findes. 

Om du skal på weekendtur, vandretur eller blot på en dagstur; så findes der forskellige herre rygsække designet til specifikt dit behov. Størrelsen kan eksempelvis også være en vigtig faktor at have i mente. Der findes mange forskellige herre rygsække størrelser, både store herre rygsække eller en lille herre rygsæk; alt efter behov. 

Se hele vores Outdoor taske sortiment HER

 

Dagtursrygsæk Herre

Om du vandrer i de norske fjelde, eller langt de vestjyske kyster, så er en herre rygsæk helt essentielt. En dagturs rygsæk til mænd (daypack) er specielt designet til de kortere ture, den er nem at have med sig; om man så skal klatre eller vandre. En dagturs rygsæk til mænd skal have mange forskellige funktioner, og skal være så alsidig som overhoved mulig. En lille herre rygsække er derfor ideel til dagsture, da den ikke fylder meget og er super let at have med sig, uanset terrænet. En dagturs herre rygsæk vil ofte kunne rumme mellem 20 - 30 liter, og kan variere i størrelse, alt efter hvad du ønsker at medbringe på din tur. En dagsturs rygsæk til mænd er perfekt til dig der skal afsted en enkelt dag, eller måske til en enkelt overnatning. Disse herrerygsække kan eventuelt også benyttes når turen går til storbyen, på campinglejer eller som skoletaske. Mærket Patagonia laver mange forskellige dagturs rygsække, og har et stort udvalgt af Patagonia dagtursrygsække til mænd, i mange forskellige designs.

 

Vandrerygsæk Herre

En stor herre rygsæk, også kendt som en vandrerygsæk, er den helt rette rygsæk til de længere ture så som vandreture, backpacking, trekking eller teltture. Med sådan en herre rygsæk kan ALT bæres på ryggen. En vandrerygsæk til mænd vil kunne rumme alt lige fra 30 til 80+ liter. Vandrerygsække skal kunne indeholde et utal af forskellige ting, derfor er det vigtigt at disse herrerygsække er behagelige at gå/vandre med. Der findes derfor flere forskellige bæresystemer, som gør det, at have den tunge herre rygsæk på, så rart som overhoved muligt. Bæresystemerne skal kunne ventilere, give støtte og på sin vis aflaste bæreren; det er vigtigt med et ordentligt bæresystem, så ryggen ikke belastes unødigt. Mærket Tresspass har specialiseret sig i vandretasker, og laver mange forskellige Tresspass vandretasker til mænd, i flere forskellige størrelser og farver.

 

Cykelrygsæk Herre

Cyklerygsække er hovedsageligt beregnet til cykelture, da denne form for herre rygsæk oftest er behagelig at have på, og ventilerer godt. De er også velegnede til flere forskellige sportsgrene som eksempelvis rulleskøjteløb, længere løb og klatring. Denne type af herre rygsæk er ikke stor i pakkevolumen, men er udstyret med anderledes egenskaber, som eksempelvis gør det muligt at drikke mens du cykler.