Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Veste

Veste er en mega lækker tilføjelse til både din frilufts- og hverdasgarderobe. Ved en vest sikres bevægeligheden samtidigt med at du får en god varmeisolerende påklædning. Vi tilbyder et udbredt udvalg af kvalitetsveste fra kendte mærker som Fjällräven, Patagonia, Trespass, så du kan finde den helt rigtige vest til dig og dine behov.


Viser alle 42 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 42 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Bevægelighed

Outdoor veste og veste generelt er som bekendt jakker uden ærmer. Det vil sige at de normale restriktioner du måder i jakker, ikke vil være til stede i en outdoor vest. Veste er ærme fri og holder dig ikke tilbage i dine udfoldelser.

 

Varmeisolation

Selvom veste ikke har ærmer, er de stadig yderst varmeisolerende. Dette skyldtes deres lækre materialer. Du kan derfor holde varmen i snart alle temperaturer, ved at af- eller iklæde dig lag. Dette gør veste til et all-around produkt, som du kan bruge i mange henseender. Veste er også velegnet til dig, som dyrker sport. Da vesten holder dig varmt, samtidigt med at du får god ventilation. Derfor bliver du nedkølet, men holdes stadig varm, ved brug af en vest.

 

Outdoor veste - perfekte til udelivet

Outdoor veste er perfekte i mange situationer. Både som en integreret del af tøjet, men også som en aftagelige overdel. Veste kan især bruges af frilufts elskerne. Veste giver dig mulighed for at udføre dine opgaver nemt og hurtigt. Ved et udeliv oplever man ofte skiftende temperaturer i løbet af dagen, derfor er en vest at foretrække, da du nemt kan tage flere eller færre lag på under, og derved kontrollere temperaturen. Ideen med veste er dog at holde kroppen - selve torsoen varm. Så hvis dette lyder som noget for dig, så tag et kig i vores lækre udvalg af veste.

 

Vores sortiment

Hos Korsholm tilbyder vi kvalitets veste fra bl.a. mærker som Härkila, Fjällräven og Trespass. Tag et kig i vores sortiment og skriv endelig ved spørgsmål, så vi kan finde den helt rigtige vest til dig og dit behov.

 

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte vest, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.