Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Udendørs aktiviteter

Udendørs aktiviteter

 

Her i kategorien kan du finde lidt forskelligt udstyr, som kan bruges til udendørs aktiviteter. Blandt vores ting til udendørsaktiviteter, finder du bla. et stort udvalg af luftvåben. Så hvis du leder efter lidt inspiration eller ting og sager til udendørsaktiviteter, så kan du finde det her.

Viser alle 107 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 107 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om vores kategori med udendørs aktiviteter

Her i kategorien kan du finde udstyr til lidt forskellige udendørs aktiviteter. Her i kategorien finde du f.eks mange forskellige luftvåben, som f.eks kan bruges til at skyde til med i haven eller andet sted hvor der er godt med plads, og at det kan gøres forsvarligt. I denne kategori finder du også flere forskellige buer, som kan bruges til udendør aktivitet, man kan f.eks også skyde til måls med buer. Find udstyr til udendørs aktiviteter lige her hos Korsholm.

 

Prøv at arrangere en skydekonkurrence i haven

– og få mange timers sjov og underholdning ved at udfordre familie og venner i præcision og koncentration

 

Du behøver hverken jagttegn eller en autoriseret skydebane. Har du god plads i haven eller ved sommerhuset, er det ganske tilstrækkeligt til at arrangere en hurtig skydetræning eller måske en lille konkurrence.

 

Må jeg virkelig det?

Ja, men HUSK – sikkerheden skal være helt på plads, inden der skydes. Du er forpligtet til at være 100% sikker på, du/I ikke rammer hverken mennesker eller dyr, og sørg også for, det ikke er muligt at volde skade på andre menneskers ting eller ejendom. Desuden skal alle gældende regler for minimumsalder, kaliber mv. naturligvis også overholdes.

 

Er du interesseret?

Så har vi hos Korsholm både bue & pil, luftgevær og luftpistoler i sortimentet. Vi vil samtidig anbefale dig at investere i et smart og funktionelt alternativ til papkasse eller træplade – nemlig en smart ”skydekasse”, som gør, du ikke har alle de små hagl spredt over hele matriklen. Det minimerer også oprydningen. Skyd dig ind på, hvad du vil træne og konkurrere med - se et udpluk af vores luftvåben her på siden.