Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Patagonia Atom Sling 8L Classic Navy

Varenr.: 0200001245015

Patagonia Stealth Atom Sling er blevet redesignet og er nu 20% større end forgængeren. Stealth Sling er både en rygsæk og en chest pack. Med skulderstroppen kan du hurtigt flytte rundt på "arbejdsstationerne" I hovedrummet findes en 100% vandtæt lomme til kamera eller mobiltelefon samt 4 meshlommer til organisering af grejet.

NOK 564,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Frontlommen er en dejlig bekvem arbejdsstation lavet i formstøbt skum. I lommen findes en aftagelig plade til fluer og også her er der 4 mindre lommer til grej. På siden af tasken er der sågar fundet  plads til en vandbeholder. I skulderstroppen/remmen der er lommer til smartphone og andre småting.

 

Materiale: 86% nylon / 14% polyester

 

Vægt: 580 g

 

Mål: 39 x 24x 19 cm

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.