Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Patagonia Black Hole Cube Medium Black w/ Fitz Trout

Varenr.: 49366-bfzt

Black Hole Cube Medium er en fantastisk taske til opbevaring af diverse små værktøjer, grej eller andet. Utrolig let at have med på farten, og holder dine ting samlet. 


NOK 423,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Med denne super smarte taske fra Patagonia, kan du nu pakke rygsækken endnu mere effektivt. Om du skal på en længere tur ud i vildmarken, eller blot ind til byen for at besøge din yndlings café, så er Patagonias Black Hole Cubes lige det du har brug for. De giver dig muligheden for at organisere ikke blot i rygsækken som hele, men også individuelt i de separate Black Hole Cubes. Med sådan en holdbar fætter under armen kan verden bare komme an; stå imod de barskeste vinde på vandreturen, eller blot en regnfuld mandag morgen på vej på arbejde.

 

Egenskaber: 

- Let at håndtere med handsker på

- Vandafvisende

- Strop håndtag

- Fuld længde lynlås

 

Materiale: 100% genanvendt polyester

Detaljer:

Størrelse: 20 x 14 x 10 cm

Fylde: 6L

Vægt: 122 g 

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.