Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Patagonia Chacabuco 30L Sort

Varenr.: 47927-BLK

Lækker rygsæk som er perfekt egnet til dagligdags brug, men som også har den rigtige størrelse og funktioner til dagsture.

NOK 988,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Fremstillet af 100% nylon (50% genanvendt / 50% høj tæthed) almindelig væve. Foret med 100% genbrugspolyester. Både med en polyurethan belægning og en DWR (holdbar vandafvisende) finish til vandmodstand. Hovedrummet har en polstret og foret Bærbarhylster og masser af plads til alt andet. Bærbar lommen er polstret og har separat adgang fra hovedrummet; passer til de fleste 15 "bærbare computere. Der er også lommer der er perfekt til solbriller eller småt elektronik. To store vandflaske lommer strækker sig for at passe til dit yndlingsfartøj. Meget åndbart på bagsiden og skulderbeslag til hele bærekomforten.

 

Egenskaber:

- Perfekt til pc 15"

- Rummeligt hovedrum

- Høj komfort

- Justerbar bryststrop

- Udvendig lomme m/ lynlås

- Kompressionsstropper til at stabilisere høj vægt

 

Specifikationer:

Krop: 100% nylon (50% genanvendt)

Foring: 100% genanvendt polyester

Mål: 48 x 30,5 x 22 cm

Vægt: 675g

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.