Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Penn Luksus pirkesæt - havsæt til bådfiskeri

Varenr.: 810-PNNLX

Hos Korsholm har vi Penn havsæt til en meget konkurrencedygtig pris, så du kan komme på havet med det bedste grej uden at føle dig flået som en rødspætte.


Med i sættet får du et "Powerhouse" af et hjul nemlig Penns populære Squall LW30 hjul i en venstrehånds udgave. Stangen fra Penn er en super stærk 2-delt 20-30 lbs Squadron i 7' 


Med dette sæt i hånden, og det uanset hvor højt bølgerne går, så er du sikker på, du kommer tilbage i havnen med et intakt sæt - og forhåbentlig også med aftensmanden...


Læs mere om stang,hjul og liner under produktinformationen


Vanlig pris: NOK 3 532,00

Special Price NOK 1 831,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

PENN SQUALL 30 LW HAVHJUL VENSTREHÅNDSMODEL

Penn's hjul har altid været en magtdemonstration når det kommer til havhjul og Squall serien ingen undtagelse. Tuff og pålidelig dækker meget godt for hvad du kan forvente, når du stævner ud med dette hjul. Det er et hjul som dækker alle former indenfor moderne bådfiskeri - om det er med nylonline eller fletline. Hjulet er bygget op omkring en grafit ramme og sideplader i grafit, Bronzelegeret hoveddrev og tandhjul, Instant anti-reverse leje og Penn's superstærke HT-100 bremsesystem sikrer at fangsten kommer til overfladen. LC modellen er med indbyggelinetæller, så du kan ramme samme linedybde hver gang, hvis det er påkrævet.

Læs evt. mere om hjulet her

PENN SQUADRON 7' 2-DELT 20-30 LB 

Penn Squadron er en opgraderet model  af den superstærke Squadron bådstang fra Penn. Squadron II er en 2-delt havstang bygget på en carbon composite klinge, med en lav vægt og slank diameter, men giver samtidig en fantastisk holdbarhed og råstyrke. Alle komponenter på stangen er naturligvis saltvandsresistente med høj kvalitets øjer under stærke beviklinger. Aluhjulholder og behageligt EVA håndtag. Squadron er 7' og leveres i en stofpose.

FISKELINE PÅ HJULET

Vælger du at tilkøbe fiskeline, søger vi for at spole GRATIS bundline på hjulet, inden vi monterer den bestilte line.

Et Havhjul kan rumme RIGTIG mange meter fletline. Det bliver derfor en bekostelilg affære at spole et hjul op fra bunden. Whiplash8 havline vil koste f.eks. ca.750,-. Derfor monterer vi "bundline" på hjulet inden vi kører 150 -200 meter fletline på. 150-170 meter er ofte rigeligt til fiskeri i danske farvande. Knækker linen på 70 meter vand, ja så har du stadig 80-90 meter reserveline på hjulet. Herunder finder du links til liner som vi f.eks. kan montere:

Fireline - anbefalet dimension er 0,39 mm

Fireline X9 - anbefalet dimension 0,35 mm-0,43 mm

Spiderwire Dura4 - anbefalet dimension 0,35 mm

Er du på udkig efter en anden line, så se hele udvalget lige her

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.