Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Rapala Countdown - synkende

Varenr.: 823-RPLCD

Rapala Countdown


Rapala's wobblere er velnok en af verdens mest kendte agn og brugt på alle kontinenter med imponerende fangster. Det gælder på alt fra offshore fiskeri til små klare strømme efter sky ørreder. Rapala startede i 1936 og har i dag et vold imponerende program i wobblere.  Her i vores del af verden er Rapala populær til geddefiskeri, lakse og havørredfiskeri, søfiskeri efter ørreder og aborrer. Wobbleren har en helt special gang i vandet og er et agn, som du kan manipulere med på mange måder for at trigge fisken til hug. Se mere under produktinformation
 


Vanlig pris: NOK 140,00

Special Price NOK 112,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Rapala Countdown

Rapalas synkede wobbler hedder Countdown. CountDown synker med en ensartet hastighed med 30 cm pr. sekund og giver dig mulighed for at fiske i specifikke dybder gentagne gange. Uanset om fisken står på toppen af bundvegetationen eller holder til helt på bunden, kan CountDown nå derned. Trollet efter båd eller kastet fra land fisker balsatræs wobbleren med en langsomt rullende Rapala aktion. Udstyret med VMC black nickel kroge, er hver wobbler håndjusteret og tank-testet til at svømme perfekt lige fra det sekund du tager den i af emballagen.

  • Monteret med VMC Black Nickel trekroge

  • Fremstillet i balsatræ

  • Hånd-tunet og tanktestet i Finland for optimal performance.

Model Arbejdsdybde Kropslængde Vægt Trekroge
CD05 90-180 cm 5 cm 5 gram To nr. 10
CD07 150-240 cm 7 cm 8 gram To nr. 7
CD09 210-300 cm 9 cm 12 gram To nr. 5
CD11 270-390 cm 11 cm 18 gram To nr. 3

Rapala Countdown normalpris 89,-  -  99,- 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.