Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Rapala Jointed Floating

Varenr.: 823-RPLJNT

Rapala - Jointed Floating


Rapala's wobblere er velnok en af verdens mest kendte agn og brugt på alle kontinenter med imponerende fangster. Det gælder på alt fra offshore fiskeri til små klare strømme efter sky ørreder. Rapala startede i 1936 og har i dag et vold imponerende program i wobblere.  Her i vores del af verden er Rapala populær til geddefiskeri, lakse og havørredfiskeri, søfiskeri efter ørreder og aborrer. 


Rapala Jointed er en leddelt wobler med en meget kraftig vriklende rullende gang, som er fantastisk, når fisken ikke hugger og skal tirres lidt mere. Jointed kan bruges til ekstrem langsom indspinning eller lav trolling-hastighed, uden at bevægelserne forringes.


Se mere under produktinformation
 


Vanlig pris: NOK 140,00

Special Price NOK 126,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

“Baitfish in distress” 

Måske ikke en fisk en havsnød, men en fisk i nød eller en skadet/syg fisk. Den 2 delte wobbler  har en kraftig vrikkende gang som kan illudere en skadet fisk. Den ser og er bare uimodståelig. Ren fredagsguf for rovfisk....

  • Monteret med VMC Black Nickel trekroge

  • Fremstillet i balsatræ

  • Hånd-tunet og tanktestet i Finland for optimal performance.

Længde:   Vægt:   Arbejdsdybde: 
7 cm 4 gram 1,2 - 1,8 meter
9 cm 5 gram 1,5 - 2,1 meter
11 cm 6 gram 1,2 - 2,4 meter

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.