Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Sage ESN 10' #3

Varenr.: 811-213-ESN

Vanlig pris: NOK 10 809,00

Special Price NOK 5 334,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

ESN - Europan Style Nymphing

Takket være Sages nye Konnetic teknologi får du en serie ultralette stænger med høj kastepræcision og sensitive spidser som registrerer et hvert hug. Stængene er 10' for bedst mulig linekontrol og kontrol med sin line og flue under nyfmefiskeri er alfa omega. Ellers kan det hele være lige meget. Vi har i de sidste par sæsoner kigget efter lange stænger med den rette rygrad til netop dette fiskeri. Så det var virkelig appelsinen i turbanen da Sage' ESN serie dukkede op.

ESN montering

ESN er monteret med hårdtforcromede slangeringe, Fuji's lækre skydeøjer, high grade kork i half weells facon. Hjulholder med indlæg i Cocobolo og aluminiumsdele i mørktonet nikkel. Stængerne leveres i alumimiunsrør.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...