Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Seeland Hawker Storm Fleece Jakke Camo - Str. XL

Varenr.: 130214068

Hawker Storm Fleece-jakken er udviklet sammen med Hawker-skalsættet til aktiv jagt, hvor man går efter at komme så tæt på vildtet som muligt.


Vanlig pris: NOK 1 412,00

Special Price NOK 847,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Jakke fra Seeland

  

Du kan bruge jakken som et varmt og blødt mellemlag på de koldere dage, men den fungerer også rigtig godt som et yderlag i sig selv. Den er lavet i et lydløst og strækbart trelags-materiale med en ergonomisk pasform, så den giver dig fuld bevægelsesfrihed. Derudover har den en vindtæt WindBeater-membran, så den holder dig varm, selv på de mest blæsende dage. Med Hawker Storm Fleece-jakken kan du gøre Hawker-sættet til et helårssæt, hvor du kan klæde dig af og på i forhold til vejret og temperaturen efter lag på lag-princippet. Men jakken er også et oplagt valg i sig selv på de kølige og blæsende forårs- og efterårsdage.

 

- 3 lag superflex-materiale
 
- Lydsvag
 
- WindBeater
 
- Ergonomisk pasform

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.