Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Simms Freestone waders

Varenr.: 888-Free

Simms Freestone Waders; er de oplagte waders både til den erfarende fisker og nybegynderen. Holdbar, åndbar og kan håndtere både koldt og vådt vejr. Der er inkorporeret mange finurlige detaljer i Freestone-designet, en masse små detaljer som tilsammen gør den helt store forskel. Alt lige fra en stor brystlomme, til inderlommer foret med fleece - Simms Freestone Waders kan det hele.


NOK 4 240,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Simms Freestone Waders

Superfine waders til en pris, hvor man ikke nødvendigvis behøver at røve en bank for at kunne nyde Freestones stærke 4 lags Toray® Quadralam materiale.

Waderen er designet for høj styrke med frontsyninger for at minimere risikoen for utætheder ved knæpartiet.. Freestone har en stor frontlomme med lynlås. Bagved denne en fleeceforet håndvarmer-lomme. Timeglasformede neoprensokker giver en rigtig god pasform og høj slidstyrke. Indbyggende grusmanchetter holder småsten og skidt ude af støvlen. Vadebælte medfølger.  Indvendigt en lynlås til "Tippet Tender lomme eller en vandtæt Wader Pouch (begge sælges separat)

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.