Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Stanley - Quick Flip Water Bottle - 0,47 Liter - Lagoon

Varenr.: 167714

Stanley The Quick Flip Water Bottle er en 2021 nyhed fra Stanley. Mærket Stanley er altid garant for at lave produkter i aller højeste kvalitet, så det er derfor altid ekstra spændende når de kommer med en nyhed.NOK 311,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Stanley Quick Flip vandflasken, er helt perfekt på de varme dage! Ved hjælp af Stanleys funktionelle design, er du nemlig altid sikker på at kunne få en dejlig kold tår vand, uanset om du er på vandretur, dyrker motion eller sidder i bilen.

 

Takket været flaskens dobbeltvægget isolering kan Quick Flip drikkedunken holde sig kold i hele 7 timer, og tilsætte med eks. isterninger kan denne tid faktisk forlænges til op til 30 timer!

 

Denne drikkedunk har også en smart åben og lukke funktion, som gør at du kan åbne og lukke flasken, kun ved hjælp af en hånd. Der sidder også en ekstra “spænde” i låget, som gør at låget på drikkedunken altid er helt forseglet, og dermed sikre 100% tæthed, underordnet om du går med dunken i hånden eller har den til at ligge og trille rundt i tasken.

 

Udover alt dette så er det også værd at nævne at flasken kommer i 18/8 rustfri stål, som gør den utrolig solid og holdbar, samt er den lavet med en stor “mund”, som gør den nem at rense og rengøre efter brug.

 

Quick Flip fås i forskellige størrelser og farver.

 

Specifikationer

Volume: 0,47 liter

Vægt: 320g

Mål: 20,3 x 7,6 cm

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.