Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Thermacell Myggebeskyttelse Mini Halo

Varenr.: 154247

Er du også træt af myg, og er tit på farten, er dette myggeværn perfekt til dig.

NOK 564,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Thermacell Myggeværn er et bærbart og let-anvendeligt refill-produkt til udendørs brug, som giver en meget effektiv beskyttelse mod myg. Lydløst og lugtfrit udsondrer appa­ratet et middel, som skaber en beskyttelseszone på 20 m² med op til 96% beskyttelse. Passer perfekt både på terras­sen derhjemme og på campingtur, jagt, fiskeri, sejlsport mv. Du slipper for ubehagelige dufte, røgelse eller kemikalier på huden, men frem for alt, så slipper du for myggene! Et nemt og simpelt system med refill.

 

Medfølger: 1x Mini Halo, 3 klude med myggemiddel og 1 gaspatron

 

 

OBS. Insektmiddel. Må kun anvendes til bekæmpelse af myg til udendørsbrug. Må ikke anvendes indendørs, i telt eller andre lukkede rum.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.