Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Trespass Qikpac Vandtæt Poncho Unisex Sort

Varenr.: 158276-BLK

Qikpac poncho, der er ideel til vandreture over lange afstande og flere dages campingture, trækkes let over hovedet for et øjeblikkeligt vandtæt lag. Ponchoen er designet med vores Tres-Tex stof og tilbyder dig 5.000 mm vandtæt beskyttelse med tapede syninger, vindtæthed og en åndbarhed på 5.000 mvp, så du forbliver tør. Monteret med en justerbar hætte, så du kan få fuld beskyttelse, falder ponchoen ned under taljen og tilbyder også regnafdækning til dine ben. En patch-lomme på fronten giver lidt opbevaring, når det er nødvendigt, og poncho giver også let adgang til lagene nedenfor. Ponchoen pakkes væk i en pose, når det ikke er nødvendigt, og kan let opbevares i din taske, indtil det ikke er nødvendigt. Fås i sorte, blå eller lyserøde stilarter, dette er en meget praktisk stil, der tilbyder beskyttelse på et øjeblik, når du er ude på stierne.

NOK 423,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

- Vandtæt

- Vindtæt

- Reflekterende dele

- Bryst lomme

- Justerbar hætte

 

Funktioner

Vandtæt: 5000 mm

Åndbarhed: 5000 mvp

Størrelse: OneSize

Køn: Unisex

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.