Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Trespass Torrisdale 6 Person Telt

Varenr.: 158664

Torrisdale 6 person teltet er ideelt til campingture eller familieture eller tur med venner. Det er mere end nok plads til alt dit udstyr såvel som til en behagelig nattesøvn. Bunden er med tapede syninger så du ikke skal bekymre dig om fugt i teltet. Den er også udstyret med dobbelte skal, hvilket giver dig et vandtæt telt, der er effektiv helt op til 3.000 mm, hvilket hjælper dig med at holde dig godt dækket og beskyttet, når du er uhedig med vejret på turen. Desuden er teltet stabiliseret af fiberglasstænger hvilket holder teltet oprejst og sikker på plads, selv imod høje vindstød, så du kan forblive tør hvis det dårlige vejr rammer. Dette 6-mandstelt er også designet med åbninger til elektriske kabler som du måske vil have med dig på din rejse. Torrisdale 6 persons telt kan let foldes ned for nem transport til og fra campingpladsen.

NOK 2 826,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

6 person telt

Myggenet i dør

Vandtæt

Taped syning i bunden

Åbninger til kabler

 

Specifikationer

Størrelse: 285 x 240 x 130 cm

Materiale Ydre: 190T PU Polyester

Materiale indre: 170T Polyester

Vægt: 11,25 kg

Farve: Blå

 

Opsætning af telt

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.