Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Uniq Basic 12 kg til voksne hunde

Varenr.: 970-UniqBasic

UniQ BASIC er et super premium hundemad der er udviklet specielt til voksne hunde. BASIC er et fuldfoder, det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold. Din hund er derfor sikker på at få de korrekte mængder af næringsstoffer. Foderet indeholder også alle de vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Du bør derfor undgå at tilsætte mineraler og vitaminer for ikke at ødelægge denne balance.Vanlig pris: NOK 592,00

Special Price NOK 550,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Kvalitets fuldfoder til voksne hunde

Med BASIC hundemad sikrer du din hund sundhed og vitalitet et helt liv igennem. Som basisfoder vil du altid opleve, at din hund har en flot blank pels og en afføring, der altid er 100% i orden. Og undskyld, men du ved det fra dig selv, at hvis din mave er i orden, så har du det godt. Efter en måneds fodring med BASIC oplever mange, at deres hundes pels får øget glans.
BASIC leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktionsdato, så du selv kan se, hvornår det er produceret.

 

Indhold

Brødhvede, kylling, fisk, vegetabilsk olie med højt indhold af polyumættede fedtsyrer, fiber af rodfrugter, byg, majs, hvedeklid, mælk og mejeriprodukter, gær, mineraler og vitaminer.

21% Proteiner

14,5% Fedt

3,5 % Træstof (råfibre)

6,5 % Råaske

7% Vand

Vitaminer - Alle vitaminer er tilsat

 

Fodervejledning
Du kan give UniQ BASIC hundemad både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.
Vejledende fodermængder er 11 – 18 gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have.
Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen.
Vil du gerne give ekstra kan du komme lidt A-38 eller en rå æggeblomme i en gang i mellem.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.