Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Uniq Nordic Gold Sif 10 kg til hunde med sensitiv mave og pelsproblemer

Varenr.: 970-UniqSif

Din hund fortjener et langt og sundt liv, det er den mindste tak vi kan sige for timerne med glæde, tillid, samarbejde og venskab.

NOK 706,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Hundefoder til alle hunde med sensitiv mave og pelsproblemer 

 

Sensitiv mave og mad, der udfordrer kroppen og giver problemer, er ikke kun forbeholdt mennesker. Mange hunde må desværre døje med følsom mave og mad, der giver allergiske reaktioner og pelsproblemer. Da din hund ikke selv kan læse varedeklarationen på foderet, har den trygt og tillidsfuldt overladt det store ansvar til dig.

UniQ NordicGolds Sif til hunde med sensitiv mave og pelsproblemer indeholder kun rene og naturlige ingredienser og ingen korn eller gluten. I hundemad er korn ofte et fyldstof, der sænker prisen og fylder i maven, mens den ernæringsmæssige værdi kan være stærkt begrænset. I stedet er Sif fyldt med vitaminrige kartofler, ærter og gulerødder. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr fanget ved skandinaviske kyster og virksomme stoffer fra de økologiske urter, gør Sif til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds tendens til allergi og følsom mave og give den trivsel og velvære.

Vi har kælet for enhver detalje, for med den rette kost oplever mange hunde at blive helt symptomfrie fra både allergi og pelsproblemer. Sifs unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe godt på din hund.

 

Indhold

Protein: 26%

Fedt: 15%

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.