Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Uniq Nordic Gold Balder 10 kg til voksne hunde

Varenr.: 970-UniqBalder

Din hund fortjener et langt og sundt liv, det er den mindste tak vi kan sige for timerne med glæde, tillid, samarbejde og venskab.

NOK 776,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Hundefoder til voksne hunde

 

Allergi og livsstilssygdomme er ikke kun forbeholdt mennesker. Mange hunde må desværre døje med allergier og pelsproblemer. Det skyldes primært, at der er nogle typer animalske proteiner, som de ikke kan tåle. Da din hund ikke selv kan læse varedeklarationen på foderet, har den trygt og tillidsfuldt overladt det store ansvar til dig.
Balder fra UniQ NordicGold er primært udviklet til hunde med allergi- og pelsproblemer, men er samtidig et komplet fuldfoder velegnet til alle voksne hunde. Fersk lammekød er den eneste animalske proteinkilde i Balder og udelukker derfor de fleste kilder til allergi. Vi har tilsat hampeolie og solbær, som begge indeholder naturlige GLA fedtsyrer som er livsvigtige for din hunds sundhed. Balder er helt fri for æg, mælk, korn, gluten og soja. I stedet er Balder fyldt med vitaminrige æbler, bønner, ærter og kartofler. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr i de nordiske farvande og virksomme stoffer fra de økologiske urter, gør Balder til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds foder, trivsel og velvære.
Balder vil også være velegnet, hvis du ønsker at give din hund en kostforandring. 
Vi har kælet for enhver detalje, for med den rette kost oplever mange hunde at blive helt symptomfrie fra både allergi og pelsproblemer. Vi garanterer at Balders unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe rigtig godt på din hund.

 

Indhold

Protein: 25%

Fedt: 14%

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.