Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vanguard Veo 2 235AO Tripod

Varenr.: VA-6244112

Veo 2 235AP er et super letvægts tripodkit med et kompakt 2-vejs hoved, der giver en maksimal arbejdslast på 2,5 kg. Den vejer kun 1,4 kg og kan forlænges op til 144 cm. Veo 2 235AP har det eksklusive og unikke centrale drejningssystem, som giver dig mulighed for at indstille stativet hurtigt med fingrene såvel som det nye avancerede twist ¼ drej lås / låsesystem til hurtig implementering og solid indstilling.

NOK 2 544,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Specifikationer

Højde: Op til 144 cm

Vægt: 1,4 kg

Bæreevne: 2,5 kg

Materiale: Aluminium

 

Egenskaber

- Intuitive operationer for at indstille stativet i ønsket position: Eksklusivt og innovativt centralkolonne system, der giver dig mulighed for at indstille midterkolonnen og stativbenene på mindre end 15 sekunder.

- Robust - magnesium, fly aluminium sikre lang holdbarhed.

- 2-vejs hoved med 2 uafhængige knapper til lås og panorering, hurtig fold håndtag, der minimerer foldet position til transport og Arca kompatibel QR-plads.

- Twist-låsesystem til fast og rock solid positionindstilling: Udvid de 5 sektioner på få sekunder.

- Dedikeret ophæng for at rumme modvægt eller sikre yderligere stabilitet.

- Uafhængig benpositionering i 3 forskellige vinkler (20°, 45°, 80°) for større positioner til at tilpasse sig ujævnt terræn, som giver dig mulighed for at tage mere kreative billeder i forskellige vinkler.

- TPU-greb på 1 ben til perfekt håndgreb.

- Vinklede gummifødder til at bære og placere fast på jorden

- Leveres med opbevaringspose

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.