Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vision Subzero 60G jakke

Varenr.: 880-VSNSZ

Visions nye 60 gram Subzero PrimaLoft ® jakke er efter vores mening en af de bedste all-round Primaloft jakker. Det er en suveræn og lækker jakke til alle udendørs aktiviteter, Zubzero er lige så velegnet som isolation under en vadejakke/fiskejakke, som den er som en yderjakke.


 Den er meget vindfast og kan komprimeres og pakkes, så den intet fylder. Nylonskal-stoffet giver ekstra beskyttelse mod vand og vind. Bliver jakken våd tørrer den hurtigere end en dunjakke eller fleece. Jakkens overflade har fået DWR-overfladebehandling, så materialet effektivt afviser vand og snavs.  


Zubzero har centerlynlås, 1 højt placeret lomme med lynlås, samt 2 stiklommer med et super blødt og lækker for. Indenfor i jakken er der yderligere en lomme. Jakken har elastisk og justerbar rib, så du kan "forsegle" jakken, så der ikke kommer vind og kulde nedefra. 

Vanlig pris: NOK 1 837,00

Special Price NOK 1 653,30

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Visions nye 60 gram Subzero PrimaLoft ® jakke er efter vores mening en af de bedste all-round Primaloft jakker. Det er en suveræn og lækker jakke til alle udendørs aktiviteter,

Zubzero er lige så velegnet som isolation under en vadejakke/fiskejakke, som den er som yderjakke. Den er meget vindfast og kan komprimeres og pakkes, så den intet fylder. Nylonskal-stoffet giver ekstra beskyttelse mod vand og vind. Bliver jakken våd tørrer den hurtigere end en dunjakke eller fleece. Jakkens overflade har fået DWR-overfladebehandling, så materialet effektivt afviser vand og snavs.  

Zubzero har centerlynlås, 1 højt placeret lomme med lynlås, samt 2 stiklommer med et super blødt og lækker for. Indenfor i jakken er der yderligere en lomme. Jakken har elastisk og justerbar rib, så du kan "forsegle" jakken, så der ikke kommer vind og kulde nedefra.

Primaloft er eksperter i avanceret materialeteknologiløsninger og er verdens førende inden for udvikling af højtydende isolering og tekstiler. Primaloft har sat industristandarder siden 1983, da den amerikanske hær udfordrede dem til at skabe et vandafvisende, syntetisk alternativ til gåseduns-isolering.

I årene efter militæropgaven har Primaloft sat standarden for syntetisk isolering og Primaloft udvidet sin produktportefølje på tværs af kategorier og arbejder nu med mere end 800 globale mærker. Det, der startede som et enkelt produkt, er vokset til en komplet række produkter af højtydende isolationer og stoffer designet til at udføre, hvor du har mest brug for dem.

Primaloft arbejder med bæredygtige innovationer og forsøger konstant at skubbe både ydeevne og bæredygtighed til nye højder.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.