Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vision Tossu 2.0 vadestøvle - gummisål

Varenr.: 887-TOSSU20

TOSSU 2.0


 Visions Tossu-vadestøvler har undergået en seriøs og omfattede produktudvikling. Visions mål var at udvikle en støvle med en mere stiv struktur for, at understøtte din fod under alle mulige forhold.


2.0-versionen er blevet ændret til at være endnu stærkere ved blandt andet at undersænke sømmene. Man har udskiftet gummi-slidbeskytteren med en i PVC, så man kunne lave sømriller for at beskytte sømmene mod slid.


Tossu har derfor en helt ny og unik støbt EVA mellemsål. Over- og underdel er syet og limet sammen, så man får en ekstrem stærk støvle. Konstruktionen gør også at du nemt og sikkert kan montere Vison studs (pigge) i sålen.Støvlen yder en rigtig god ankelstøtte og støvlesnuden giver en virkelig god beskyttelse mod klipper og sten. Tossi 2.0 vadestøvlen er forsynet med Gummi ™ sål med forbedret greb


 


.

Vanlig pris: NOK 1 907,00

Special Price NOK 1 716,30

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

VALG AF STØRRELSE

Eksempler på størrelser

Bruger du normalt 43 i sko, vælg en str. 11 i Tossu. 

Bruger du normalt 44 i sko, vælg en str. 12 i Tossu

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.