Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vortex Diamondback HD 8x32

Varenr.: 60813

De nye Diamondback HD-modeller fra Vortex Optics sprænger skalaen for pris-kontra-kvalitet og garantere en kikkert som levere både optisk og mekanisk langt over sin klasse.NOK 2 544,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Vortex Diamondback HD 8x32

Et optimeret optiksystem af høj kvalitet, der med kikkertens fantastiske linser leverer høj opløsning, reducerer farvefejl afvigelse, kant-til-kant skarphed og forbedret lystransmission. Dette vil med andre ord betyde, at der er et absolut minimal tab af lys, hvilket garanterer, at kikkerterne præsterer optimalt selv i tusmørke samt generelt under dårlige lysforhold.

 

 

Optikken er kontureret af et beskyttende, stødsikkert og letvægts kikkerthus af magnesium, med ru overflade på grebspunkter for optimal greb. Kikkerten har ligeledes gevind til montering på fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerten er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et argonfyldt og O-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder, at de indvendige optiske komponenter altid er rene. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Specifikationer

Forstørrelse

8x

Linsediameter

32 mm

Synsfelt ved 1000 m

142 m

Nærmeste fokuspunkt

1,5 m

Øjeafstand

57 - 73 mm

Vægt

451 g

Længde

117 mm

Bredde

112 mm

 

Leveres med

- Kikkert taske

- Komfort halsrem

- Linse dæksler

- Linse klud

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.