Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Vortex Diamondback HD 8x42

Varenr.: 166088

De nye Diamondback HD-modeller fra Vortex Optics sprænger skalaen for pris-kontra-kvalitet og garanterer en kikkert, som leverer både optisk og mekanisk langt over sin klasse. Med til kikkerten medfølger taske og skulderrem uden beregning.


NOK 2 826,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Vortex Diamondback HD 8x42

Et optimeret optiksystem af høj kvalitet, der med kikkertens fantastiske linser leverer høj opløsning, reducerer farvefejl afvigelse, kant-til-kant skarphed og forbedret lystransmission. Dette vil blandt andet betyde, at der sker et absolut minimal tab af lys, hvilket garanterer, at kikkerterne præsterer optimalt selv i tusmørke samt generelt under dårlige lysforhold.

 

 

Optikken er kontureret af et beskyttende, stødsikkert og letvægts kikkerthus af magnesium, med ru overflade på grebspunkter for optimalt greb. Kikkerten har også gevind til montering på fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerten er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et argonfyldt og O-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt, men også mod støv og snavs. Det betyder, at de indvendige optiske komponenter altid er rene. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Specifikationer

Forstørrelse

8x

Linsediameter

42 mm

Synsfelt ved 1000 m

131 m

Nærmeste fokuspunkt

1,5 m

Øjeafstand

17 mm

Vægt

618 g

Længde

145 mm

Bredde

130 mm

 

Leveres med

- Kikkert taske

- Harness/sele

- Komfort halsrem

- Linse dæksler

- Linse klud

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.