Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Zeiss Conquest V6 2,5-15x56

Varenr.: 522234-99_522235-99


NOK 20 487,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Med Conquest V6 kikkertsigte har ZEISS igen sat en ny standard for præcision og langdistance skydningDen kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og -teknologi med design i en robust pakke, der ligger inden for alle seriøse jægerens rækkevidde. Med 92% lys transmission, moderne flerlagscoating og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig billedkvalitet og klarhed, selv under de hårdeste forhold og mest udfordrende miljøer. Med LotuTec® linsebelægning og ny valgfri ASV mulighed.

For jægeren, der kræver mangfoldighed og kompromisløs langdistansekapacitet, er ZEISS Conquest V6 den kikkert, som viser at afstand, ikke er noget problem.

 

Forstørrelse: 2,5-15x56

 

Montagetype: Med eller uden skinne

  

Med belyst sigte

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.