Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Zeiss DTI 3/35 Termisk Håndspotter

Varenr.: Zeiss DTI 3/35

Zeiss DTI 3/35 er en termisk spotter, der med en linsediameter på 35mm og en opløsning på 384x288 levere et super detaljeret billede. Zeiss's har formået at udvikle en avancerede software, der giver et fantastisk billede, selv i dis og tåge. Billedet bliver vist på en indbyggede HD LCOS-skærm med en opløsning på 1280x960.


Iblandt mange af DTI 3/35's funktioner kommer den også med Wi-Fi funktion, så personen ved siden af også kan følge med. Spotteren kommer med 15GB hukommelse til optagelse af video og billeder, Live stream-funktion via Zeiss' app samt 4 forskellige farvetilstande (’White Hot’, ’Black Hot’, ’Red Hot’ samt ’Rainbow’), så du selv kan vælge hvilket tilstand der dækker dine behov.


 

NOK 34 625,00

Leveringstid: 4-7 dager

Produkt Information

Produkt Information

 

Funktioner


 

Farvetilstande

Zeiss DTI 3/35 tilbyder 4 forskellige farvetilstande så du selv kan vælge den indstilling der passer dig bedst. 'Black hot' og 'White hot' levere billeder med høj kontrast. 'Red hot' hjælper med hurtigt at finde varmekilder, og 'Rainbow' er effektiv til at finde rundt mellem lave temperaturforskelle.

 

 

Hot Tracking

Hot Tracking tilstanden hjælper dig med hurtig og let at finde varmekilden i billedet og indramme målet med en rød kasse.

 

Billede i billede (PIP)

Billede-i-billede funktionen hjælper med at holde overblikket selv i zoom-tilstand. Det gør den ved at vise det zoomede billede på det visuelle billede, så dyret let kan følges hvis dyret fortager pludselige bevægelser.

 


 

Specifikationer

Forstørrelse

1,0x -4,0x

Linsediameter

35 mm

Skærmopløsning

1280 x 960

Videoopløsning

384 x 288

Rækkevidde

1235 m

Batteri driftstid

7 timer

 

Fysisk

Længde x Bredde x Højde

193 x 60 x 65 mm

Vægt

450 g

Diftstemperatur

- 10 °C | + 40 °C

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.