Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Zpey Zpin 10'5" 7-28gr

Varenr.: 148178
Kanon spinnestang til kysten eller åen !
NOK 4 806,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Zpey Zpin   -   10'5"  7-28gr  - 4-delt

Let og lækker kastekanon til åens laks, og yderkystens overspringere. Her får du fornøjelsen af en 10'5" fods spinnestang, der er tynd, let og lækker at gå med. En kvalitetsstang, der på en og samme tid er tynd, blød og sjov at fange fisk på. Samtidig er stangen hurtig, ekstremt langtkastende og har rygraden til at tæmme selv en storlaks.

Stangen er designet med splithåndtag for lækker finish, og for at fiskeren automatisk kaster rigtigt med den ved at have støttehånden på det unikke zpey-håndtag i bunden. Stangen er derfor en sand fornøjelse at fange både strømvandets laks og yderkystens blankfisk på. Ved fight giver stangen en dyb og sjov action, men kan stadig tæmme de store fisk. Afstanden fra hjulhåndtag er samtidig tilpas stor til at sikre lange kast på yderkysten, men ikke længere end at bunddelen aldrig er i vejen ved åen, hvor små hurtige kast med én hånd også bruges. 

Udover at have fantastiske fiskeegenskaber, er stangen samtidigt 4-delt, hvilket gør stangen let af have med på diverse fiskeudflugter. Er du på udkig efter en spinnestang til endten kystfiskeri eller åfiskeri, så er Zpey Zpin lige en stang for dig.

Længde: 10'5"

Kastevægt: 7-28gr 

Dele: 4

Vægt: 185gr

Stangrør: Ja

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.